Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

volgende paginavorige paginaterug naar dashboardSchoolgids

 24/38 

6.1 Schoolkosten

Het volgen van voortgezet onderwijs is gratis. Scholen moeten de volgende leermiddelen kosteloos aan leerlingen verstrekken: leerboeken (incl. verzendkosten), werkboeken (eenmalig), project- en tabellenboeken, examentrainingen en –bundels, eigen lesmateriaal en bijbehorende cd’s en dvd’s en licentiekosten van digitaal lesmateriaal.

Wel kan de school voor allerlei zaken die daar niet onder vallen een Vrijwillige Ouder Bijdrage (VOB) vragen. Het gaat hierbij om zaken als: atlas/woordenboek, sportkleding, specifieke beroepskleding/schoenen/materiaal, festiviteiten, excursies en introductiekampen/werkweken.

Schoolboeken
Schoolboeken zijn gratis. De schoolboeken dienen de ouders zelf te bestellen via het internet. De boeken worden thuisbezorgd. Ouders worden hierover nog nader geïnformeerd.
Leerlingen moeten natuurlijk zorgvuldig met de schoolboeken omgaan. U bent daarvoor aansprakelijk. Bij het niet inleveren van boek(en) of erge beschadiging van boek(en) wordt daarom een rekening naar de ouders gestuurd.