Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

volgende paginavorige paginaterug naar dashboardSchoolgids

 11/38 

3.4 Cijfers, rapporten en overgang

Rapporten
Zit je in de onderbouw, dan krijg je drie keer per jaar een rapport. Je ouders zijn verplicht om jouw rapport op te halen om met de mentor te bespreken. Tevens is er dan is er de mogelijkheid om met vakdocenten te spreken.
Zit je in de bovenbouw, dan ontvang je geen rapport maar een PTA-overzicht (Programma van Toetsing en Afsluiting). Wanneer je in het derde leerjaar zit, krijg je drie keer per jaar je PTA-overzicht uitgedeeld. Zit je in het vierde leerjaar, dan ontvang je deze twee keer per jaar. Het PTA-overzicht toont de cijfers van je examenvakken. De cijfers uit het derde leerjaar tellen namelijk al mee voor het examen dat in het vierde leerjaar wordt afgenomen. Je ouders zijn verplicht om jouw PTA-overzicht op te halen om met de mentor te bespreken. Tevens is er dan is er de mogelijkheid om met vakdocenten te spreken.
Rond 1 oktober ontvang je in het derde leerjaar het examenreglement en het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA). Je moet voor ontvangst tekenen. Alle onderdelen van het PTA moeten gedaan zijn vóór je examen kunt doen. Op onze website kun je via een icoontje, met een toegekend login, in ´Magister' komen om je cijfers en/of verzuim te raadplegen.

Overgaan, zittenblijven of verwijzing naar een andere leerweg
Dit is afhankelijk van je resultaten en het niveau waarop je zit. In het overgangsreglement kun je dit in detail lezen.