Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

volgende paginavorige paginaterug naar dashboardSchoolgids

 2/38 

1. Voorwoord

Beste leerlingen,

Welkom op onze school in het schooljaar 2018 - 2019. Het belang van een goede schooltijd is groot. Op school maak je vrienden, je oefent er je sociale vaardigheden, je doet er kennis op, leert vreemde talen en meer algemene vakken, je ontdekt er jezelf en je groeit richting volwassenheid. De herinneringen aan je schooltijd gaan dan ook een leven lang mee.

Met een opleiding op het Bredero Beroepscollege maak je een hele goede start voor een beroep dat je later wilt gaan uitoefenen. Voor ons is het belangrijk dat jij je prettig voelt op school en dat je trots kunt zijn op het vak dat je gaat leren. Het team van het Bredero, alle docenten, conciërges, de administratie, wie je ook maar tegenkomt, willen hun best doen om jou te helpen bij het leren, maar ook bij de naschoolse activiteiten zoals sport, cultuur en het schoolfeest.

Van jou vragen we ook iets, namelijk: ga goed met elkaar om, wees zuinig op de school en de spullen in de school. Het is de komende vier jaar ook jouw school.

Beste ouders en verzorgers,

Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in het schooljaar 2018 - 2019. Voor de ouders van onze brugklassers is dat `welkom’ voor de allereerste keer en voor de ouders van onze examenkandidaten waarschijnlijk de laatste keer.

Wij hopen u dit jaar vaak te mogen begroeten op school. Niet omdat er problemen zijn, maar omdat we u graag willen laten zien hoe het gaat met uw kind. Als er iets is dat niet goed is, laat het ons weten. Als er iets wel goed is, laat het ons, maar ook anderen weten. We zijn tenslotte met elkaar het Bredero Beroepscollege.

Namens het Bredero Beroepscollege,

Dhr. J.B. van der Valk
Schooldirecteur