Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 40/83 

Bredero Beroepscollege op de VOvA Scholenmarkt

Woensdag 14 januari vond de VOvA Scholenmarkt plaats in de Centrale Bibliotheek Amsterdam. Op deze middag maakten leerlingen uit groep 8, hun ouders en groep 8 docenten kennis met onze school en verschillende beroepsopleidingen. Onze leerlingen presenteerden met trots hun zelfgemaakte werkstukken en stonden samen met hun docenten de bezoekers te woord.

Leerlingen uit groep 8 konden bij onze stand ontdekken wat we allemaal voor vakken en beroepen hebben. Onze school heeft namelijk een breed aanbod. Het leuke is dat je vanaf klas 1 op ontdekkingstocht gaat en pas in klas 4 hoeft te kiezen waar je examen in gaat doen. Zo hebben we een echt restaurant, een echt kantoor en coole techniekruimtes. Leerlingen die nieuwsgierig waren naar onze opleidingen en een vmbo basis of kader advies hebben, zijn uitgenodigd om naar de open dagen te komen. De open dagen zijn op:

  • Open dag: zaterdag 31 januari, 10.00 – 13.00 uur
  • Open avond: donderdag 19 maart, 18.30 – 20.30 uur
  • Inloopmiddag: woensdag 25 maart, 14.00 – 17.00 uur

Inloopmiddagen zijn ook op afspraak mogelijk via (020) 579 72 00.

Je kunt je hier inschrijven voor de open dagen en een berichtje achterlaten in het gastenboek. En je kunt ook het fotoverslag van de VOvA Scholenmarkt bekijken.