Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 63/83 

Bredero Beroepscollege leerlingen ontmoeten André Kuipers

Vanochtend brachten niemand minder dan André Kuipers, Paul de Krom (landelijke trekker Techniekpact) en minister Jet Bussemaker een bezoek aan het Bouwlab op de locatie van de Bredero Mavo en het MBO College Noord. Onze leerlingen waren aanwezig bij deze bijeenkomst. Zij hebben deelgenomen aan een fotoshoot over techniek en volgden een masterclass techniek van André Kuipers.

Tijdens de fotoshoot gingen de leerlingen enthousiast op de foto met André Kuipers en Paul de Krom om het techniekonderwijs in Nederland te promoten. Na de fotoshoot gaf André Kuipers een masterclass Techniek. Tijdens de masterclass vertelde André Kuipers onder andere over medische techniek, robottechniek en zijn reis door de ruimte. Onze leerlingen waren erg onder de indruk van zijn presentatie. Minister Jet Bussemaker ging tevens met onze leerlingen in gesprek over techniekonderwijs in Nederland.

De dag werd afgesloten met de lancering van de TechniekTalent Beeldbank. De foto's die op deze dag gemaakt zijn, zijn terug te vinden in de TechniekTalent Beeldbank. Dus wie weet, zien wij onze leerlingen wel terug als talentvolle vertegenwoordigers van techniek!