Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 72/83 

Open dag gezellig en druk

Zaterdag 18 februari was de eerste open dag van onze school. We hadden natuurlijk in januari al De week van Bredero gehad waar 229 kinderen van groep 8 lesjes hebben kunnen volgen bij ons op school. Zie ook het eerder verschenen nieuwsbericht daarover. Het was weer als vanouds gezellig en we vonden de opkomst heel goed.

Er was op de open dag van alles te doen. Zo kon je bij CKV lekker knutselen, bij de horeca-afdeling genieten van een heerlijk, zelfgemaakte cocktail en flensje, en bij techniek met de machines aan de slag. Met de informatiemap die werd uitgedeeld, kunnen de aanwezigen alle informatie over de school nog eens nalezen.

Wie volgend jaar bij ons op school wil komen,kan zich van 5 tot en met 16 maart 2012 aanmelden. Hiervoor komen je ouder(s) en/of verzorger(s) persoonlijk naar de leerlingenadministratie. De leerlingenadministratie is geopend van 8.00-15.00 uur. We hebben in deze periode ook nog onze open avond op 6 maart van 18.30-20.30 uur. Ook dan kun je weer een rondleiding krijgen en de sfeer proeven.

Op woensdag 14 maart organiseren we een inloopmiddag van 14.00-18.00 uur, dan is de leerlingenadministratie tot 18.00 uur open. Je kunt ook een afspraak maken voor een inloopmiddag via (020) 579 72 50. Tijdens een inloopmiddag krijg je informatie over de school en kun je alle vragen stellen die je hebt. Je kunt ook altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen. Meld je voor deze open avond en inloopmiddag aan via www.checkhetbrederoberoepscollege.nl.