Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 75/83 

Leerlingen brengen ‘verlichting’

In het kader van de feestelijkheden en gezien de donkere decembermaand hebben de leerlingen van het Bredero Beroepscollege in navolging van het sinterklaasfeest, nu ook met kerst een aardig gebaar naar omwonenden. Deze keer gaat de aandacht uit naar de mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken rondom kerst.

De maand december staat voor een hoop gezelligheid, maar ook voor lange donkere dagen. Het liefst brengt iedereen deze dagen door in het gezelschap van familie en vrienden. Maar helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. In buurtcentrum ‘De Meeuw’ wordt vanavond een diner geserveerd voor bewoners uit Amsterdam-Noord. Deze mensen krijgen zo toch de gelegenheid om in elkaars gezelschap te kunnen genieten van een kerstfeestmaal.
Speciaal voor deze gelegenheid hebben de leerlingen van het Bredero Beroepscollege prachtige kaarsen en kerstkaarten gemaakt die zullen worden uitgedeeld aan de bewoners tijdens dit diner. De leerlingen van de brugklassen en tweede klassen hebben deze kaarsen en kaarten met veel plezier gemaakt. Alle kaarsen en kerstkaarten zijn uniek, want elke leerling heeft zijn of haar eigen creatie gemaakt met een speciale kerstgroet erin verwerkt. Dat maakt dit gebaar natuurlijk extra speciaal. En als de kaarsen tijdens het diner ook nog zorgen voor een warme en sfeervolle verlichting en de feestelijke kerstkaarten zorgen voor een blijde lach, dan is het doel van de leerlingen behaald.

Het Bredero Beroepscollege wenst u namens alle leerlingen en docenten hele warme en verlichte feestdagen toe!